Mannol Automechanika Fuarındaydı

Dünyanın en büyük 3. Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika İstanbul, 6 Nisan´da İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi´nde kapılarını açtı.
Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen Automechanika Istanbul, 1000´in üzerinde katılımcıyı sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi.

Türkiye´nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı olan Automechanika İstanbul, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sektör profesyonelini bir araya getirdi. Toplam 13 salonda düzenlenen Automechanika Istanbul´da, ziyaretçiler aradıkları ürün ve firmaları; Parça ve Sistemler, Onarım ve Bakım, Yağ, Akü, Aksesuar, Reifen Jant ve Lastik, El Aletleri, Oto Yıkama ve Truck Competence olmak üzere oluşturulan 7 özel bölümde kolayca ve yorulmadan bulabildiler.

Mannol Otomotiv olarak Automechanika İstanbul'da firmamıza göştermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederiz.